Slotenmaker Amsterdam

Slotenmaker Amsterdam Kosten

Buitengesloten ? Bel ons nu 24/7

Slotenmaker Amsterdam biedt een professionele en betaalbare slotenmaker service in Amsterdam. Sleutelextractie (sleutelbreuk), Sleutels kwijt, Slot kapot, Sleutels thuis vergeten, alle voorkomende scenario’s kunnen wij perfect aan.
Een snelle reactietijd (<20min) omdat we begrijpen dat u direct hulp nodig heeft.

Beste prijzen voor elk slotenmaker probleem in Amsterdam

0644993015

Sleutelkoningholland.nl

24 UURS SLOTENMAKER IN AMSTERDAM

Geen extra kosten ! Maar wel een spoedservice, binnen 30 minuten snel slotenmaker services in heel Amsterdam. Deur dichtgetrokken, sleutel afgebroken, slot kapot, inbraakschade en meer,  bel direct met de slotenmaker Amsterdam en profiteer van een uitstekende en betaalbare service.

Electronische sloten

schadeloos deur openen

zakelijke slotenmaker

spoed slotenmaker

slotenmaker amsterdam

Sleutels kwijt?

U bent uw sleutels kwijt? Wij kunnen snel en professioneel de toegang weer tot uw woning of bedrijf verlenen, vaak schadeloos! Moet u toch uw slot vervangen? Dan regelen wij dat direct ter plaatste, wij zijn uitgerust met een voorraad professionele sloten en kunnen vakkundig alles direct vervangen en installeren..

sleutelkoningholland.nl

24 UURS SLOTENMAKER IN AMSTERDAM

Sleutelkoningholland.nl is opgericht in 2013. We zijn er trots op een toonaangevend slotenmakerbedrijf te zijn dat een compleet assortiment slotenmakerdiensten en beveiligingssysteemoplossingen biedt aan particuliere en zakelijke klanten in heel Amsterdam en omgeving: Amstelveen, Zaandam, Haarlem, Hoofddorp en Hilversum.

24-uurs hulpdiensten beschikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Als je ons nodig hebt, zijn we er! Ons belangrijkste doel is om professionele, efficiënte en betrouwbare slotenmakersdiensten te leveren tegen concurrerende tarieven. Van particuliere tot zakelijke klanten, onze slotenmakers behandelen elk afzonderlijk project met zorg en aandacht om 100% klanttevredenheid en geweldige resultaten te garanderen.

Spoed Slotenmaker

Snel een slotenmaker ter plaatse bij buitensluiting van uw woning of bedrijf

Sloten Vervangen

U kunt vakkundig uw sloten laten vervangen bij ons, wij bieden een snelle en betrouwbare service

Inbraakschade

Snel en veilig weer uw woning of bedrijf beveiligen tegen inbraak door een vakkundig slotenmaker

24/7 Slotenmaker Amsterdam

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor noodgevallen met een snelle en professionele service

Slotenmaker Amsterdam Kosten

Vraag vooraf

Allereerst is het altijd belangrijk om vooraf naar de kosten te vragen bij de slotenmaker die u kiest. Deze kosten zijn afhankelijk van de reistijd, schade als gevolg van openen, welk merk cilinders er wordt gebruikt en op welk moment u belt. In het weekend of in de avonduren is een slotenmaker namelijk duurder.

 

Gemiddelde prijzen

Exacte prijzen kunnen we niet geven, maar deze richtlijnen bieden u zeker een inzicht. De prijzen zijn incl. BTW. Wanneer een slotenmaker overdag komt om uw deur schadevrij te openen ligt de prijs vaak tussen de €60 en €120. In de avond of in het weekend is dit tussen de €120 en €150

Voor een nieuwe cilinder zonder certificaat betaalt u afhankelijk van de maatvoering, merk en SKG keuring gemiddeld tussen de  €55 en €100. Dit is nodig wanneer er schade wordt gemaakt bij het openen, dit is helaas niet altijd te voorkomen. Voor een cilinder met certificaat betaalt u gemiddeld tussen de €110 en €150. Ook dit is weer afhankelijk van de maat, het merk en type.

 

Voor de zekerheid

Een erkende slotenmaker zal u altijd vooraf de exacte prijzen kunnen vertellen voor het openen van een deur en een schatting kunnen geven van wat de kosten van een nieuw slot zijn indien dit nodig is. Wanneer er dus vaag wordt gedaan over de prijs, kunt u beter nog even verder zoeken. Om verrassingen te voorkomen kunt u vooraf vragen naar de eventuele kosten rondom advies, montage, producten, voorrijkosten en de voorwaarden.