Sleutelkoningholland.NL

Oplegsloten

Een oplegslot is een type slot dat aan de binnenzijde van een deur wordt bevestigd en aan de buitenzijde zichtbaar is. Het bestaat uit een behuizing, een cilinder en een sleutel. Het slot wordt op de deur geschroefd en vergrendelt de deur door een metalen pen in de deurpost te steken. Oplegsloten zijn over het algemeen eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Lips Oplegslot

Lips is een bekend merk op het gebied van sloten en hang- en sluitwerk. Lips biedt verschillende soorten oplegsloten aan, waaronder ook het Lips oplegslot. Het Lips oplegslot is een betrouwbaar en veilig slot dat geschikt is voor de beveiliging van buitendeuren.

Het Lips oplegslot wordt op de binnenzijde van de deur gemonteerd en vergrendelt de deur door middel van een metalen pen die in de deurpost wordt gestoken. Het slot is voorzien van een SKG-keurmerk, wat betekent dat het slot getest is op inbraakwerendheid en voldoet aan de strenge eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Het Lips oplegslot is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kan worden geleverd met extra opties zoals een cilinderslot met meerpuntsluiting, een geluidsalarm of een verstevigde behuizing. Het slot is gemakkelijk te installeren en te gebruiken en biedt daarmee een goede basisbeveiliging voor uw buitendeur.

Echter, om ervoor te zorgen dat uw woning optimaal beveiligd is tegen inbraak, is het aan te raden om het Lips oplegslot te combineren met andere inbraakwerende maatregelen, zoals bijvoorbeeld een anti-inbraakstrip, veiligheidsbeslag en raambeveiliging. Als professionele slotenmaker kunnen wij u adviseren over de beste beveiligingsmaatregelen voor uw woning.

Cisa oplegslot

Een Cisa oplegslot kan om verschillende redenen een goede keuze zijn voor de beveiliging van uw buitendeuren:

  1. Betrouwbaarheid: Cisa staat bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun sloten. Het Cisa oplegslot is dan ook een betrouwbare keuze voor het beveiligen van uw buitendeur.

  2. Inbraakwerendheid: Het Cisa oplegslot is getest op inbraakwerendheid en voldoet aan de strenge eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit betekent dat het slot een goede bescherming biedt tegen inbraak.

  3. Keuze in uitvoeringen: Het Cisa oplegslot is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kan worden geleverd met extra opties zoals een cilinderslot met meerpuntsluiting, een geluidsalarm of een verstevigde behuizing. Zo kunt u het slot aanpassen aan uw specifieke beveiligingsbehoeften.

  4. Gemakkelijk te installeren: Het Cisa oplegslot is gemakkelijk te installeren en te gebruiken en biedt daarmee een goede basisbeveiliging voor uw buitendeur.

Het is echter altijd aan te raden om het Cisa oplegslot te combineren met andere inbraakwerende maatregelen, zoals bijvoorbeeld een anti-inbraakstrip, veiligheidsbeslag en raambeveiliging, om ervoor te zorgen dat uw woning optimaal beveiligd is tegen inbraak. Een professionele slotenmaker zoals sleutelkoningholland.nl kan u adviseren over de beste beveiligingsmaatregelen voor uw woning.

Yale oplegslot

Er zijn verschillende Yale oplegsloten verkrijgbaar, elk met hun eigen kenmerken en toepassingen. Over het algemeen kunnen we echter wel stellen dat het verschil tussen de verschillende Yale oplegsloten met name zit in de mate van inbraakwerendheid en de extra opties die beschikbaar zijn.

Een aantal voorbeelden van Yale oplegsloten en hun verschillen zijn:

  1. Yale 84 oplegslot: Dit is een basis oplegslot en biedt een goede basisbeveiliging voor uw buitendeur. Het slot is voorzien van een cilinderslot en is getest op inbraakwerendheid volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

  2. Yale 89 oplegslot: Dit oplegslot is een verbeterde versie van de Yale 84 en biedt extra inbraakwerendheid. Zo is het slot voorzien van een gehard stalen brug en een versterkte sluitkom. Het Yale 89 oplegslot is daarmee geschikt voor de beveiliging van buitendeuren die extra bescherming nodig hebben.

  3. Yale 85 oplegslot: Dit oplegslot is voorzien van een extra slot met meerpuntsluiting, wat zorgt voor een nog betere beveiliging van uw buitendeur. Het Yale 85 oplegslot is geschikt voor de beveiliging van deuren die extra bescherming nodig hebben, zoals bijvoorbeeld voordeuren.

  4. Yale Doorman: De Yale Doorman is een elektronisch oplegslot dat werkt met een pincode of een RFID-tag. Dit slot biedt een hoge mate van inbraakwerendheid en is daarmee geschikt voor de beveiliging van buitendeuren waar extra beveiliging gewenst is.

Het is altijd belangrijk om te bepalen welk Yale oplegslot het beste past bij uw specifieke beveiligingsbehoeften en de eigenschappen van uw deur en kozijn. Wij als professionele slotenmaker kunnen u adviseren over de beste opties voor uw situatie.